Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

MÅNADENS KUND

Varför blev just de månadens kund? Svaret hittar du här...

2019

Juni 2019

Lidingö Stad var mycket hungriga på information och ville verkligen lära sig kunskapen i Första hjälpen!

Deltagarna var frågvisa och undrade t ex hur man gör om personen sitter i rullstol och sätter i halsen. Och ställde flera frågor om att larmar 112 – eftersom de gör det ofta på sin avdelning.

Sedan var det en mycket fin gest att vår instruktör fick en presentpåse med penna, kaffekopp och choklad. Det gjorde hans dag!

Stort grattis till månadens kund Lidingö Stad och jättetack för att ni valde att samarbeta med oss ♥ 

Maj 2019

Almondy AB älskar desserter, precis som du!

Stressad och måste baka till fikat? Lugn, Almondy hjälper dig! Med hjälp av erfarna bagare och noga utvalda ingredienser är du i mål på nolltid när du behöver tårtor och kakor till fikat.

När vår instruktör William berättade att:

  • kurslokalen var väl förberedd.
  • alla hade en positiv inställning till kursen.
  • alla var engagerade hela tiden.
  • han fick ett mycket trevligt bemötande på utbildningen i Göteborg med bl a bärhjälp mm.

Då var valet enkelt! 

Stort grattis till månadens kund Almondy AB och jättetack för att ni valde att samarbeta med oss ♥ 

April 2019

KPA pension genomförde en HLR-utbildning som en spännande aktivitet i samband med en After Work.

Det är ju så smart att tänka annorlunda. Istället för att bowla eller kasta pil så får arbetskamraterna lära sig livräddning – en kunskap de har nytta av både på jobbet och när de är lediga med familjen. Klokt, eller hur?

Tusen tack för att ni valde att samarbeta med oss och grattis till månadens kund 

Mars 2019

HiQ hjälper människor med teknik, design och kommunikation. Förenklar och förbättrar människors liv helt enkelt. Och nu kan de dessutom rädda liv!

Anledningen till att HiQ blir månadens kund är engagemanget från deltagarna på samtliga utbildningstillfällen. De visade verkligen att de är genuint intresserade och vill lära sig HLR.

Genom att boka 5 olika tillfällen (med två instruktörer på plats) har de nu utbildat ca 100 arbetskamrater. Smart, eller hur?

Tusen tack för att ni valde att samarbeta med oss och grattis till månadens kund 

Februari 2019

Livsmedelsverket  bokade HLR-utbildning till personalen i Linköping. Först och främst var deltagarna otroligt duktiga, trevliga och engagerade. Dessutom fick jag som instruktör en suverän service med att bära utrustning, blocka upp och plocka ihop materialet.

Vad gör livsmedelsverket?
Du ska må bra av maten du köper och får i dig. Livsmedelsverket jobbar för säker mat och dricksvatten – för att ingen ska bli lurad om vad maten innehåller.

Tusen tack för att ni valde att samarbeta med oss och grattis till månadens kund 

Januari 2019

Waymark Solutions AB är ett Stockholmsbaserat IT-konsultbolag. De bokade två instruktörer för att utbilda 26 livräddare i företaget. Nu kan alla både HLR och använda en hjärtstartare.

Tusen tack för att ni valde att samarbeta med oss och grattis till månadens kund 

2018

Januari 2018

Vällingby Ridsällskap
bokade en specialanpassad första hjälpen-kurs för olyckor som ka ske i samband med ridsport. Nu kan de HLR, jobba enligt L-ABC modellen, stoppa blödningar, hantera skall- och fallskador. Snyggt jobbat och grattis till månadens kund 

Februari 2018

Swedbank bokar 6 utbildningar för sin personal. De vill känna sig trygga och veta vad de ska göra om olyckan är framme – på arbetsplatsen men också när de är hemma med familjen. Det stora intresset, engagemanget och den fina servicen vi fick på plats gör Swedbank till månadens kund. Stort grattis 

Mars 2018

Acer Sverige tar hem segern denna månad! Visst är det ansvarsfullt att utbilda sin personal i HLR med hjärtstartare för att kunna hjälpa sina kunder vid en olycka? Dessutom var de engagerade, genuint intresserade och ställde mängder med kloka frågor under HLR-kursen. Stort grattis och grymt bra jobbat 

April 2018

Amendo bokar sex kurstillfällen (med två instruktörer) för att utbilda sina konsulter i HLR med hjärtstartare.

Stort grattis! Ni är verkligen ansvarsfulla som bryr er om personalen och era kunder 

Maj 2018

Visste du att Rejlers AB är en av Nordens största teknikkonsulter? Och har 2 000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. De finns på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte de hela 2,3 miljarder kronor. Inte nog med det, nu är personalen i Gävle även experter på HLR och hjärtstartare. 

Allt fungerade verkligen toppen från början till slut! Snabb återkoppling och svar på mejl. Gustav mötte upp i tid och gav toppen service. Och alla deltagare var mycket trevliga och engagerade vilket resulterade i en superlyckad HLR-utbildning 

Juni 2018

NCC blir månadens kund. Varför? Därför att flera av våra HLR-instruktörer berättade att deltagarna var supertrevliga, taggade och jätteengagerade. Som instruktör känner man när deltagarna verkligen är genuint intresserade och vill lära sig rädda liv. Och det var alla på NCC!

Och jag vill också ge betyget 5 hjärtan av 5 möjliga till dig som bokade. Anledningen till det är att du gjorde allt så smidigt för oss båda. Stort grattis till månades kund 

September 2018

Renault blir månadens kund eftersom samtliga deltagare gav 100 % på kursen. 

De är ca 120 arbetskamrater på kontoret i Kista (Stockholm). Och nu har de rutiner och kunskap att hjälpa till om någon skadar sig, sätter i halsen eller får hjärtstopp. Dessutom har de hyrt en hjärtstartare för att öka tryggheten för personalen och alla besökare. Tummen upp och stort grattis till månades kund 

Oktober 2018

Är du orolig när du lämnar ditt barn på förskolan? Är du säker på att personalen vet vad de ska göra om ditt barn skadar sig, sätter i halsen eller får hjärtstopp? Ta reda på det nu och ställ krav! 

7 förskolor i Stockholms stad (på Södermalm) går ihop och bokar barn HLR-kurser tillsammans. Det blir billigare, roligare och enklare för alla chefer och dem anställda.
Så smart! Grattis till månades kund 

November 2018

Personalen på Fazer Bageri AB i Stockholm var lyhörda. De ville verkligen lära sig HLR och gick full hjärtat in i övningarna. Nu kan de rädda liv! Grattis till månades kund 

December 2018

Grattis till månades kund Bliwa Livförsäkring 

Samtliga 24 deltagare kämpade på under HLR-övningen, både med barn- och vuxen-HLR-dockor. Våra nya HLR-dockor mäter kvaliteten på både kompressioner och inblåsningar. Det blev så klart tävling och samtliga gjorde HLR med mycket god kvalitet – alla gjorde över 80 % bra HLR, vilket är fantastiskt! Se nedan

2017

Januari 2017

God fortsättning!
Månadens kund blir Danderyds kommun eftersom de verkligen prioriterar säkerhet och arbetsmiljö högt på alla förskolor. Varje år utbildas personalen i HLR och första hjälpen. I januari utbildades Kevinge förskolor och Nora Herrgård i HLR-barn.
I Danderyds kommun kan barnen, föräldrar och personalen känna sig trygga om olyckan är framme.

Februari 2017

Att ta sitt ansvar och följa arbetsmiljölagen är en självklarhet för Telenor som utbildade personalen i HLR och första hjälpen. Första omgången utbildades 60 medarbetare, och just nu planerar de utbildning för fler anställda. Om olyckan skulle vara framme är du i trygga händer, både på hudkontoret och i Telenorbutiken.

Mars 2017

Anledningen till att Fortifikationsverket blir månadens kund är att de granskade oss mycket noggrant innan de bokade 8 kurser i "HLR med hjärtstartare". Bl a genom att kontakta några av våra kunder och fråga vad de tycker om oss och våra utbildningar. Det är både ansvarsfullt och seriöst, och sånt gillar jag! 

Vad gör Fortifikationsverket? Fortifikationsverket äger och förvaltar Sveriges försvarsfastigheter, d v s anläggningar, mark och lokaler. Deras specialistområde är skydds- och anläggningsteknik.

April 2017

Hur kan Byggnadstekniska Byrån utbilda 81 medarbetare i hjärt-och lungräddning på bara 2,5 timme?
De bokade en stor lokal på ett hotell, utöka kurstiden och bokade fyra instruktörer – så enkelt!
Efter utbildningen åt de en gemensam middag, det blev trevlig, billigt och nu kan de hjälpa varandra om någon på jobbet skadar sig, sätter i halsen eller får hjärtstopp. Smart!

Maj 2017

Svenska bostäder tar hem segern den här månaden – med god marginal. Tänk dig själv – du bor i en hyres- eller bostadsrätt och din värd bjuder dig och din partner att gå en gratis HLR-kurs, och på plats hos dig. Så ansvarsfullt! Det skapar trygghet för alla barn och vuxna som bor och vistas i hela området.
Grattis till dig som har Svenska bostäder som värd!

Juni 2017

Personalen på Försäkringskassan visade ett stort engagemang på HLR-utbildningen, vilket gjorde att utbildningen blev både trevlig och lärorik – både för dem och för mig som instruktör.

Augusti 2017

S:t Eriks gymnasium så klart – eftersom de prioriterar elevernas och personalens säkerhet högt. 200 lärare är utbildade i HLR och första hjälpen . Dessutom har de investerat i en hjärtstartare för att kunna hjälpa varandra och eleverna om olyckan skulle vara framme. Det kallar jag ett ansvarsfullt gymnasium – bra gjort!

September 2017

Sports Club Vallentuna har utbildat alla anställda i HLR och första hjälpen. Dessutom har de investerat i en hjärtstartare. Så nu kan all personal och besökare känna sig trygga om det sker en olycka – oavsett om det sker i badhuset, gymmet eller i hinderbanan. 

Oktober 2017

AB Familjebostäder har den här gången  utbildat sin personal i Hammarby Sjöstad (Stockholm) – detta skapar trygghet för både medlemmarna och alla personal på kontoret.  Ansvarsfullt? Ja, och det blir tummen upp!

November 2017

Vallentuna kommun har under hösten bokat 12 HLR-kurser till olika avdelningar – ansvarsfullt att följa arbetsmiljölagen och samtidigt skapa trygghet för personalen och besökarna!

December 2017

Konserthuset i Stockholm utbildar all sin personal vid olika tillfällen i HLR och första hjälpen. Allt som allt tog bara 4 timmar. Det är helt ofattbart vilket engagemang det har varit på utbildningarna och att så många verkligen är genuint intresserade av att lära sig rädda liv – tummen upp och grattis till månadens kund!

2016

Mars 2016

HSB BRF Rosenbrödet utbildar sina medlemmar i HLR och hyr en hjärtstartare som passar spädbarn, barn och vuxna. När de delar på kostnaden blir den så låg som ca 100 kr per hushåll och år. Eftersom ca 65-70% av alla hjärtstopp sker i hemmet så är det en mycket klok investering de gör. Visst är det en smart idé att dela på kostnaden? Därför blir de månades kund :)

April 2016

Mornington Hotel Stockholm City är ett förstklassigt hotell med 221 gästrum som lägger stor vikt vid att all personal (55 deltagare) årligen utbildas inom hjärt lungräddning (HLR). De prioriterar säkerheten högt för både gästerna, sig själva och även alla andra som vistas kring hotellet. De tycker att det är viktigt att all personal kan hantera dem två hjärtstartarna som finns på hotellet, men även kännas sig bekväma med att agera om det skulle ske en olycka utanför arbetet t ex hemma med familjen.
 

Maj 2016

Byggmax Täby hade en bra idé. De kombinerade HLR utbildning med god middag och personalvård en lördag efter jobbet. Smart eller hur? Ni kan göra likadant, boka en utbildning när det passar er och i samband med nästa konferens, arbetsplatsträff, planeringsdag eller möte.

Juni 2016

LensOn valde att utbilda 1-2 personer från varje avdelning i HLR för att försäkra sig om att hjälpen finns nära vid en olycka. Eftersom flera av deltagarna har egna barn övade de även på barn HLR dockor för att lära sig hjälpa ett barn som drunknat, satt i halsen, eller fått hjärtstopp.
Dessutom sprider deltagarna kunskapen inom företaget. Det tycker jag är klokt!

Augusti 2016

På bara tre timmar utbildade Hässelby Villastads skola all personal i HLR med hjärtstartare. De bokade en utbildning med två instruktörer för att bibehålla god kvalitet och utbilda 24 deltagare vid samma tillfälle. Nu känner dem sig trygga och kan hjälpa barnen, föräldrarna men också personalen på skolan om olyckan skulle vara framme. Smart!

September 2016

Medtryck Sverige är ett ansvarsfullt företag som jobbar med tryck av profil- och presentreklam. Företaget växer, personalstyrkan ökar och de prioriterar arbetsmiljön. De har bl a utsett ett skyddsombud och utbildat all sin personal i HLR med hjärtstartare och första hjälpen. Nu kan de hjälpa varandra och sina medmänniskor om det behövs.

Det jag blir imponerad över är att Medtryck ställer hårda krav på sina leverantörer och kräver t ex att de loggför utbildningar i både första hjälpen och brandövningar. Det tycker jag är unikt, ansvarsfullt och smart! Om en nyckelperson råkar ut för en olycka eller företaget drabbas av en brand så finns hjälpen nära. Alla vinner på det. De slipper mänskligt lidande och ekonomisk förlust.

Oktober 2016

We Select hjälper företag att rekrytera rätt medarbetare. Alla på kontoret i Stockholm utbildade sig i HLR. Det som gör We Select till månadens kund är deras nyfikenhet och engagemang. Flera deltagare kom fram till Joakim (instruktör) innan kursen och berättade att de såg fram emot att lära sig HLR och att det skulle bli jätteroligt. Sedan var alla engagerade, nyfikna och ställde många kloka frågor under kursen. Utbildningen blev både trevlig och extra lärorik för både deltagarna och även instruktören. 

November 2016

Flysta Elservice AB utbildade alla anställda i vuxen HLR med inriktning på första hjälpen vid elolyckor. Eftersom flera av deltagarna har egna barn övade de även på barn HLR dockor. Det är smart att komplettera sin vuxen HLR utbildning med första hjälpen och barn HLR. Nu kan de hjälpa både barn och vuxna om olyckan skulle vara framme.

Flysta Elservice AB har sedan 1980 utfört elarbeten av hög kvalitet och hjälper sina kunder med nyproduktion, renovering och ombyggnation.

December 2016

Eftersom kunskap är en färskvara (oavsett ämne) gäller det att öva och repetera ofta. Det gäller alla, även brandmän, ambulanssjuksköterskor, läkare, överläkare och barnmorskor.

Nu har 40 anställda på Rättsmedicin i Stockholm repeterat ”HLR med hjärtstartare” för att på bästa sätt hjälpa besökare, kollegor, familjemedlemmar och även medmänniskor. Ansvarsfull? JAPP!

BB Stockholm bokade utbildning och repeterade sina HLR kunskaper av samma anledning. Totalt 44 deltagare redo att rädda liv. Smart? JAPP!